Årets första separatutställning!

9 januari, 2019

NATALIA JOHANSSON

Vi är glada att få presentera Natalia Johansson i årets första separatutställning.
Hon är utbildad vid Mukhina Art Institute. Sedan 90-talet är hon bosatt och verksam som konstnär i Stockholm. Hon har ställt ut i konsthallar, muséer och gallerier runtom i Sverige och utomlands.
Natalia målar framför allt i olja och akryl.

”Jag inspireras av allt möjligt som jag ser framför mig, ibland kan det vara små städer som jag besöker, ibland samlingar med människor. Det är väldigt olika intryck som ger impulser till motiven i mina tavlor. Jag försöker stilisera och skapa mitt eget sätt att måla. Jag är väldigt intresserad av olika kombinationer av färger – hur de jobbar ihop och vilken effekt man kan få på en duk.”

Vernissage lördag den 26 januari kl 12-16
Utställningen pågår t.o.m. den 10 februari.
Varmt välkomna!

Här kan du läsa mer om Natalia Johansson.

Producerad av JSA IT