Erbjudande

För konstnärer

Vi erbjuder dig som konstnär ett samarbete med möjlighet att delta i separat- och samlingsutställningar som arrangeras av galleriet. Du kan också lämna in konstverk till galleriets kommissionslager, som vi hjälper dig att sälja. Vi marknadsför dig och dina konstverk och sköter allt det administrativa arbetet kring försäljning. Det ska vara enkelt för dig som konstnär att samarbeta med oss.

Sommarutställningar  – Fullbokat 2023!
Under sommaren finns det möjlighet att bli gästutställare i vårt fina galleri. Då sköter du själv hängning, passning och marknadsföring av din utställning.  För villkor och ansökan kontakta Monica Göransson på telefon: 070-284 20 50 eller e-post: monica@rivercitygallery.se

 

För privatpersoner

Du som privatperson är välkommen att titta på våra utställningar och att köpa konst. Vi hjälper dig så du hittar något som passar just dig.

Är du intresserad av att bli medlem i en konstförening, kan vi hjälpa dig med det genom vårt samarbete med Älvstadens Konstförening. Det är en allmän konstförening som är öppen för alla. Vill du veta mer – kontakta oss.

 

För konstföreningar

Ni är välkomna att besöka oss med era föreningsmedlemmar eller inköpsgrupp. Hör av er för att boka in en dag och tid som passar er, så har vi möjlighet att ta fram ett urval av konst efter era önskemål.
Har ni svårt att komma till galleriet – då kan vi komma ut och besöka er förening.

Vill ni ha hjälp med att hitta en föreläsare eller göra ett arrangemang för er konstförening så kan vi hjälpa er även med det. Tveka inte att kontakta oss.

 

För företag och organisationer

Varför konst på arbetsplatsen?

Konst på arbetsplatsen kan förstärka vad ni som företag eller organisation står för. Konst påverkar också kreativiteten på arbetsplatsen och den bidrar till samtalsämnen, diskussioner och inte minst trivsel.

Vad kan RiverCity Gallery erbjuda?

Vi vill underlätta för företag och organisationer som vill införskaffa konst. Hos oss är det möjligt att hyra konst, som är ett avdragsgillt alternativ till att köpa konst.

Behöver ni hjälp med en personal- eller kundaktivitet, kan vi erbjuda er hjälp med ett arrangemang i konstens tecken.

Saknar ert företag en egen konstförening, där ett medlemskap ofta är en uppskattad personalförmån, så kan vi hjälpa er. Galleriet har ett nära samarbete med Älvstadens Konstförening. Det är ett sätt att skapa trivsel och ett sätt för de anställda att få ta del av ett nätverk med andra konstintresserade och där nya kontakter kan skapas.

Vi hjälper er utifrån era behov. Tveka inte att höra av er för att få veta mer.

 

Vi vill att alla ska känna sig välkomna till oss!

Producerad av JSA IT