Linda Ljungblad i en separatutställning hos RiverCity Gallery

26 October, 2018

I den här utställningen visas målningar av Linda Ljungblad, akvarellkonstnär, född 1988. Uppvuxen i Falkenberg, numera bosatt och verksam i Göteborg. Linda är en utav vinnarna i den internationella muraltävlingen Gothenburg Art 21.

”Har målat och skapat så länge jag kan minnas, och akvarellen har med åren blivit en trogen följeslagare. Älskar ljus och kontraster, vilket ofta kännetecknas i mina målningar. Tar alltid med mig en bild av de platser jag besöker och försöker att återskapa miljön och den personliga känslan i mina akvareller. Återkommande stads och havsmotiv har också blivit ett klart kännetecken i min konst. ”

Vernissage lördag den 10 november kl 12-16

Utställningen pågår t.o.m. den 18 november.

Varmt välkomna!

 

Här kan du läsa mer om Linda Ljungblad.

 

 

Producerad av JSA IT