Tomas Lacke inleder konståret 2021

8 januari, 2021

Det nya konståret startar snart upp på RiverCity Gallery.
I årets första separatutställning visas målningar och skulpturer av TOMAS LACKE.

”Som autodidakt har jag arbetat experimentellt för att hitta nya vägar genom konsten. Jag använder olika stilar och materialval för att komma dit jag vill. Dom abstrakta verken är inspirerade från vår natur. Det är färgerna och kontrasterna från vår natur i närbild som jag vill eftersträva på duken, helst utan synliga penseldrag eller ingrepp… jag vill att det ska se ut som om dukarna har skapat sig själva. 

Jag arbetar även med skulpturer utskurna ur stål som i kombination med måleriet eller, när det är i offentlig miljö, tillsammans med vår natur skapar nya uttryck.”  Tomas Lacke

Vernissage lördag den 16 januari kl 12-16

Utställningen visas t.o.m. 31 januari 2021

Varmt välkomna!

 

Producerad av JSA IT